18.08.2016

Hacı Adayları Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı

2016 yılı Diyanet Hac Organizasyonu çerçevesinde Bursa il Müftülüğü’ne Normal Tip olarak kayıt yaptıran hacı adaylarımız 17.08.2016 Çarşamba günü Bursa Terminalinde dualarla kutsal topraklara uğurlandı.

Programa İl Müftü Vekili Mehmet KÖKTAŞ, daire personeli, din görevlileri ve kalabalık halk katıldı.

İl Müftü Vekili Mehmet KÖKTAŞ yapmış olduğu konuşmada: “Kıymetli kutsal toprak yolcuları; Ne mutlu sizlere yıllardır hasretini çektiğiniz o beldelere kavuşma zamanı geldi. İnşallah sağ salim oralara ulaşmanızı ve görevlerinizi hakkı ile yapmanızı temenni ederim. Oralarda vaktinizi boşa geçirmeden her anınızı dolu dolu yaşayın. Kutsal mekânlarda devletimiz ve milletimiz için dualar edin.” dedi.

İl Müftü Vekili Mehmet KÖKTAŞ’ın duasının ardından hacı adayları tekbir, salavat ve telbiyeler ile kutsal topraklara uğurlandılar.