22.09.2016

VAİZLERLE İSTİŞARE TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Haftalık Mutad olarak yapılan Vaizler toplantısı İl Müftülüğü toplantı salonunda gerçekleşti. İlimizde yürütülen din hizmetlerinin değerlendirilmesi maksadıyla yapılan toplantıya, İl Müftü Vekili Mehmet KÖKTAŞ başkanlık yaptı. Toplantıya, İl Müftü Yardımcısı Mustafa UYAR, Bursa ili ve metropol ilçelerde görev yapan vaizler katıldı.

Müftü Vekili Mehmet KÖKTAŞ vaaz ve irşad hizmetleri hakkında detaylı bilgi aldıktan sonra özverili çalışmalarından dolayı vaizlere teşekkür etti. 15 Temmuz 2016 da gerçekleştirilen darbe girişimi ve ardından devam eden olağanüstü halde daha çok hassasiyet gösterilmesi istendi. Vatanımızın, Milletimizin ve İslam Aleminin birlik ve beraberliği için Cuma Vaazlarında dua edilmesine devam edilmesi kararlaştırıldı.

Toplantı, vaizlerin dilek ve temennileriyle son buldu.