17.10.2016

Erdemli Gençlik Bursa’da

Diyanet İşleri Başkanlığının yurt dışı temsilcilikleriyle işbirliği yaparak, yurt dışında yaşayan gençlerimizin milli kültür ve değerlerimizle buluşmalarını sağlamak amacıyla düzenlediği Erdemli Gençlik programları devam ediyor.

Almanya-Münster ataşelik bölgesinde ikamet eden 95 kız öğrencimiz bu program kapsamında  geçtiğimiz günlerde Sabah Namazında Bursa Ulu Camii’nde Bursa’ya merhaba dediler.

Coşkuyla programa katılan öğrencileri Murat Hüdavendigar Camii’nde İl Müftü Vekili Mehmet KÖKTAŞ, İl Müftü Yardımcısı Sedanur SEZEN karşılarken heyete İl Vaizi Tuba Gülsüm COŞKUN  rehberlik yaptı.

Murat Hüdavendigar Camii’nde İl Müftü Vekili Mehmet KÖKTAŞ, Milli ve manevi değerler üzerine sohbet yaptı, öğrencilerin sorularına cevap verdi.

Heyet daha sonra Uludağ ve Bursa’nın eşsiz güzelliklerini hep birlikte gezmek üzere programlarına devam ettiler.