19.10.2016

Muhtarlar’dan Müftülüğe Ziyaret

19 Ekim Muhtarlar Günü sebebiyle Osmangazi İlçesine bağlı Muhatarlardan oluşan heyet İl Müftü Vekili Mehmet KÖKTAŞ’ı makamında ziyaret ettiler.

Muhtarların Din Hizmetleri konusunda taleplerini dinleyen İl Müftü Vekili Mehmet KÖKTAŞ, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutlayarak, ziyaretlerinden olayı teşekkür ederek “Milletimizin tercihi ve seçimiyle işbaşına gelmiş muhtar kardeşlerimiz, son derece önemli bir makamda bulunmaktadırlar. Bu gün vesilesiyle, tüm muhtarlarımıza çalışmalarında kolaylık ve başarılar diliyorum." dedi.

Daha sonra Şehreküstü Camii’nde Öğle namazından önce Osmangazi Kaymakamı   Enver ÜNLÜ'nünde katıldığı Muhtarlar tarafından dağıtılan aşure programına katılan İl Müftü Vekili Mehmet KÖKTAŞ vatandaşlara aşure ikram etti.  Şehreküstü Mahalle Muhtarlığını da ziyaret ederek Muhtarlar Günü’nü kutladı.