18.09.2017

Geçici Kuran Kursu Öğreticiliği Sınav Sonuçları

BİLGİLENDİRME NOTU

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı İlimiz İlçe Müftülüklerine bağlı Kur’an kurslarında değerlendirilmek üzere İl Müftülüğümüzce 12-13.09.2017 tarihlerinde yapılan geçici Kur’an kursu öğreticisi sınavı sonuçları aşağıdadır.

İhtiyaç duyulması halinde ek ders ücreti karşılığında geçici Kur’an kursu öğreticisi görevlendirme işlemleri sınava girdiğiniz İlçe Müftülüğü tarafından yapılacaktır.

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinin 8 inci alt bendinde “Güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması yapılmış olmak” hükmü, Devlet Personel Dairesi Başkanlığının mütalaası ve Diyanet İşleri Başkanlığımızın talimatı gereği yapılacak olan araştırma neticesinde herhangi bir olumsuzluk çıkanların görevleri iptal edilecektir.

2017-2018 eğitim-öğretim yılında geçici öğretici görevlendirmeleri yapılan bu sınav sonucuna göre yapılacaktır.​