11.10.2017

KYK Malhun Hatun Kız Öğrenci Yurdu Öğrencilerinin Müftülüğümüzü Ziyareti

Kredi Yurtlar Kurumu Malhun Hatun Kız Öğrenci Yurdu öğrencileri ve idarecileri, Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Bursa İl Müftüsü İzani TURAN’ı ziyaret ederek çiçek takdim ettiler.

Hafta dolayısıyla öğrencilerin ziyaretinden çok memnun olduğunu söyleyen , Bursa İl Müftüsü İzani TURAN, "Her yıl olduğu gibi bu yılda 1-7 Ekim tarihleri arasında Diyanet İşleri Başkanlığı’mızın talimatıyla Camiler ve Din Görevlileri Haftası tüm Türkiye’de birçok etkinlikle kutlanmaktadır. Üniversite öğrencilerimizin bu hafta münasebetiyle bizleri ziyaret etmeleri bizi memnun etmiştir. Bursa İl Müftülüğü olarak da bizler gençlere yönelik çeşitli faaliyetler yapmaktayız. Bunlardan bazıları, Uludağ Üniversitesi ve Bursa Teknik Üniversitesi Kampüslerinde Gençlik Merkezleri kurduk. Kurmuş olduğumuz Gençlik Merkezlerinde öğrencilerimize yönelik çeşitli kurslar ve gençlerimizin maneviyat duygularına yardımcı olacak etkinlikler düzenlenmektedir. Bu bağlamda bütün gençlerimizin müftülüğümüz bünyesinde kurulan Gençlik Merkezlerimizden faydalanmaları hususunu buradan da yinelemek isterim. Ayrıca Din Görevlileri Haftası münasebetiyle bizleri ziyaret etmelerinden dolayı her birine tek tek teşekkür ederim.” dedi.

Ziyaret sonunda ise hatıra fotoğrafı çekilerek ziyarette bulunan öğrencilere İl Müftüsü İzani TURAN, çeşitli hediyeler takdim etti.