02.03.2017

TDV HİZMETLERİ TANITIMI VE TANIŞMA TOPLANTISI

Türkiye Diyanet Vakfı hizmet anlayışı ve tanıtımı toplantısında Bursa İl Müftüsü İzani TURAN din görevlileri ile buluştu.

Merinos AKKM Osmangazi salonunda Bursa İl Müftümüz İzani TURAN, İl Müftü Yardımcılarımız, İlçe Müftülerimiz, Vaizlerimiz, İmam-hatip, Müezzin Kayyım ve Kuran Kursu Öğreticilerimizin hazır bulunduğu toplantı Bursa Valimiz Sayın İzzettin KÜÇÜK’ün katılımıyla gerçekleştirildi.

Program Ulucami Baş İmam Hatibi Ali KELEŞ’in Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. TDV hizmetlerinin tanıtıldığı sinevizyon gösteriminin ardından İl Müftümüz İzani TURAN’ın yaptığı açılış konuşmasında ''Din görevlisinin hizmet anlayışında ihlas ve içtenliğin önemine vurgu yaparak,toplumun her kademesine ulaşmanın sorumluluğumuz alanında olduğunu'' ifade etti. İl Müftümüzün ardından Bursa Valimiz İzzettin KÜÇÜK ise yaptığı konuşmada ''din görevlisinin toplumu dini konularda aydınlatırken, sünnete uygun, siyasetten uzak ve Kur’an anlayışı ile yapmasına'' dikkat çekti.

Program Türkiye Diyanet Vakfı Şube Hizmetleri Müdürü Yavuz Kocamış’ın TDV hizmetleri ile ilgili geniş kapsamlı sunumu ve çiçek takdimi ile sona erdi.