15.03.2017

KADINLAR GÜNÜNDE KADIN KONUK EVİ ZİYARETİ

Kadınlar günü vesilesi ile Bursa İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu ve Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından Kadın Konukevinde program organize edildi. Programda dünyaya yeni gelen bebekler için mevlit okundu.

ADRB görevli vaizi T.Gülsüm COŞKUN’un Kur’an tilaveti ile başlayan program İl Müftü Yardımcısı Sedanur  SEZEN’in İslamın kadına verdiği haklar ve hayata Kur’an ile tutunmak konularına değindiği konuşması ile devam etti. Uzman Vaiz Zeynep ORHAN TATLICI ve Osmangazi İlçe Vaizi Tuğba BOZDEMİR SEVİNÇ’in  söyledikleri ilahiler sonrasında  bebeklere dualar edildi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Müdür Yardımcısı Şükran TUTAR konukevindeki kadınlara kısa bir konuşma yaptı.

Türkiye Diyanet Vakfı’nın ”İyilik Haftası” münasebeti ile hazırlanılan hediyeler kurumda kalan anne ve bebeklere ikram edildi.