06.06.2017

GEÇİCİ ÖĞRETİCİ SINAV SAAT BİLGİLERİ

İlimize bağlı İlçe Kur’an Kurslarında ihtiyaç olduğu takdirde değerlendirilmek üzere İl Müftülüğü Yeni Hizmet Binasında 07.06.2017 Çarşamba günü Geçici Kur’an Kursu Öğreticisi yarışma sınav listesi, tarihi ve saatleri aşağıdaki gibidir.

Sınava girecek adaylar,

a) Sınava gelirken T.C kimlik nolu kimlik belgelerinden birini (nüfus cüzdanı, pasaport veya ehliyet) yanlarında bulunduracaklardır.
b) Sınava girecekleri saatte sınav yerinde olmaları gerekmektedir.
c) Sınava katılmazlar ise sınav hakkını kaybetmiş sayılacak ve adaya ikinci bir sınav hakkı verilmeyecektir.

Sınav Yeri        : Bursa İl Müftülüğü Yeni Hizmet Binası
                                    (Altınova Mahallesi İstanbul Caddesi No:396 16270
                                     Osmangazi / BURSA)

Sınav Saatleri    : Adaylar; müracaat ettikleri ilçenin sınavının, kaçıncı komisyon tarafından yapılacağını aşağıdan bularak, o komisyon listesinde isimlerinin karşısındaki saat aralığında sınava alınacaklarını öğrenebilirler.

1.Komisyon    : Osmangazi
2.Komisyon    : Osmangazi – Yenişehir
3.Komisyon    : Osmangazi – Yıldırım
4.Komisyon    : Yıldırım
5.Komisyon    : Yıldırım
6.Komisyon    : Nilüfer
7.Komisyon    : Nilüfer – Orhangazi
8.Komisyon    : İnegöl
9.Komisyon    : Kestel – Mustafakemalpaşa – Karacabey - Mudanya
10.Komisyon   : Gürsu – Büyükorhan - Gemlik

Sınav öncesi, sonrası ve görevlendirme sürecindeki işlemlerde gerçeğe aykırı belge verdiği ya da beyanda bulunduğu tespit edilen adayların başvuru ve sınavları geçersiz sayılacağı gibi görevlendirilmeleri yapılsa dahi görevleriyle ilişikleri kesilecektir.

Sınav ve görevlendirme sürecinde Müftülüğümüzün internet sitesinde yapılan tüm duyurular tebligat sayılacaktır.

Adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

BURSA İL MÜFTÜLÜĞÜ