22.06.2017

Ulu Camii'de Kadir Gecesi Programı Düzenlendi

Bursa İl Müftülüğünce Ulu Camii’de Kadir Gecesi vesilesiyle çeşitli programlar düzenlendi. Programlar teravih namazından önce başlayıp sabah namazına kadar devam etti. Bursa İl Müftüsü İzani TURAN yapmış olduğu vaazlarında Kadir Gecesi’nin önemi üzerinde durdu ve bu gecenin nasıl değerlendirileceği hakkında çeşitli bilgiler verdi. Teravih Namazından sonra da din gönüllülerimiz aşr-ı şerifler, ilahiler ve kasideler okudu. Programların devam eden bölümünde ise 30 din gönüllümüz Ulu Camii’nin farklı yerlerinde hatim okudular. Sabaha kadar devam eden programlara vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Ardından Osmangazi Belediyesince Ulu Camii avlusunda hazırlanan sahur ikramı ile programlar son buldu.