27.02.2018

Diyanet Gençlik Merkezimizde Misafirlerimizi Ağırladık

Diyanet Gençlik Merkezi üyelerimiz, UÜ Yeni Kampüs Camii’nin temel atma töreni öncesi, geçen yıl Mayıs ayında resmi açılışı yapılan merkezimizin çalışmalarını yerinde görmek ve çalışmalar hakkında bilgi almak için gelen ziyaretçilerini ağırladı.

Ziyarete gelen Bursa Milletvekili Müfit AYDIN, Bursa Valisi İzzettin KÜÇÜK, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur AKTAŞ, UÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf ULCAY, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ahmet HACIOĞLU İl Müftüsü İzani TURAN’ın ev sahipliğinde gençlerle kahvaltıda buluştu.

UÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Tevfik YÜCEDOĞRU ve Prof. Dr. Mehmet YÜCE, KYK İl Müdürü Hüseyin UYSAL, Gençlik çalışmalarından sorumlu İl Müftü Yardımcısı Sedanur SEZEN, Nilüfer İlçe Müftüsü Mehmet ÖZTÜRK, Karacabey İlçe Müftüsü Durmuş AYVAZ, İl Müftülüğü Personel Şube Müdürü Murat BAKIRKAYA, UÜ Yeni Kampüs Camii Derneği Başkanı Mustafa KÜTAHYALIOĞLU’nun yanısıra diğer üyeler ve farklı kurumlardan birçok katılımcı buluşmada hazır bulundu.

Sohbet esnasında üniversiteli gençler soru ve sorunlarını doğrudan yetkililerle paylaşmış olmanın sevincini yaşayarak; bu birliktelikte Diyanet Gençlik Merkezi’nin işlevinin önemine dikkat çekerek İl Müftüsü TURAN’a teşekkür ettiler.