26.06.2018

Camide Çocuk Sesi Vatanımın Neşesi

2018 yılı yaz Kur’an Kursları  "Camide Çocuk Sesi Vatanımın Neşesi" temasıyla başladı. Yaz tatilini kaliteli zaman dilimi geçirmek için bir fırsat bilen çocuklarımız, Kur’an-ı Kerim ve dini bilgiler öğrenmek gayesiyle yoğun bir kayıt sürecinin ardından camileri Kur’an kurslarını doldurdular.
25.06.2018 Pazartesi günü Yaz Kursları Açılış Programı bu yıl Emek Adnan Menderes Kur’an Kursunda yapıldı. Açılış Programında konuşma yapan il Müftüsü İzani Turan; çocuklarımızın küçük dimağlarında yankı bulan Kur’an-ı Kerimi okuma ve dini konularda bilgi sahibi olma arzusuyla camilerimizi ve Kur’an kurslarımıza büyük bir teveccüh göstermişlerdir. Her görevlimizin ibadet edasıyla bu çocuklarımıza verebilecekleri en iyi eğitimi vermeleri azami önem göstermeleri gerekmektedir. Bu hassasiyetle genç kardeşlerimiz dinini ve yaratıcısının kelamını öğrenmenin bahtiyarlığını yaşayacaklar, bizlerde bu kutsal görevi ifa etmenin verdiği mutlulukla yolumuza devam edeceğiz. Şeklinde konuştu.