04.07.2018

Başkan Yardımcısı Osman Tıraşçı Bursa'da

İl Müftülüğü personeli ile her ayın ilk haftası gerçekleştirilen kahvaltılı toplantıların Temmuz ayı buluşması gerçekleştirildi. Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Osman Tıraşçı ve Mushafları inceleme kurulu başkanı Hafız Osman Şahin’in misafir olduğu kahvaltı sonrasında İl Müftüsü İzani Turan’ın takdimleriyle kısa bir konuşma yapan Osman Tıraşçı, ardından Türkiye’de bir ilk olan “Hafız Ol Hafız Kal” projesine katılan din görevlilerini sınıflarında ziyaret etti. Projenin ne denli önemli olduğunu ifade ederek bu projeyi hayata geçiren İzani Turan’a ve kursiyer din görevlilerine teşekkür etti. 2018 Bursa Hac Görevlileri ve Kafile Başkanları için Müftülüğümüzce düzenlenen toplantıya da katılan Tıraşçı ve Şahin, il Müftüsü ve İlçe Müftüleri eşliğinde iki gün sürecek olan bölge ziyaretine başladı.