17.08.2018

AÇSHM'DE Görev Yapan Personelle İstişare Toplantısı Yapıldı

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı birimlerde görev yapan (Sevgi Evleri, Çocuk Evleri, Kadın Sığınma Evleri, İlk Kabul Birimi, BSRM vb.) personelle bilgi alışverişinde bulunmak üzere 14.08.2018 tarihinde İl Müftülüğü toplantı salonunda çalışma toplantısı gerçekleştirildi. Bursa İl Müftü Yardımcısı Sedanur SEZEN başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda ilgili Bakanlık ve Başkanlığımız arasındaki protokol çerçevesinde yürütülen manevi destek ve rehberlik hizmetlerinin bu yıl da özveri ile sürdürüleceğine vurgu yapıldı. İl Müftü Yardımcısı SEZEN, Bursa Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu olarak toplumun her kesimine din hizmeti ve dini danışmanlık hizmeti götürmekle mükellef olduklarını ifade ederek, bu hizmetlerin daha verimli ve başarılı sürdürülebilmesi için belirli aralıklarla gerçekleştirilen istişare toplantılarının önemine vurgu yaptı.

Önceki yıllarda sunulan dini danışmanlık ve manevi rehberlik hizmetlerinin genel değerlendirilmesi ile bu yılki çalışmaların taslak planının da ele alındığı çalışma toplantısı iyi dilek ve temennilerle sona erdi.