18.04.2017

2017 KUTLU DOĞUM AÇILIŞ PROGRAMI

Bursa İl Müftülüğünce 2017 Kutlu Doğum açılış programı gerçekleştirildi, Kutlu Doğum programı Merinos AKKM Osmangazi salonunda yapıldı, program Mihraplı Camii  baş imamı Musa COŞKUN’un Kur’an tilavetiyle başladı, Bursa İl Müftüsü İzani TURAN’ın program açılış konuşması gerçekleştirmesinin ardından Büyükşehir Başkan Vekili Abdullah KARADAĞ kısa bir konuşma yaptı.

Programın devam eden bölümünde ise Türkiye Diyanet Vakfı ve öğrenci yurdunda kalan misafir öğrenciler sahne performansı sergiledi ardından Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Mustafa KARA’nın "Hazreti Peygamber ve Güven Toplumu" konulu konferans vermesiyle devam eden program, Bursa İl Müftüsü İzani TURAN’ın konuşmacı Uludağ Üniversitesi Öğretim Üyesi Mustafa KARA’ya çiçek takdim etmesiyle son buldu.