12.06.2017

2017 Yılı Yaz Kur'an Kursu Açılış Programı Yapıldı

2017 Yılı Yaz Kur’an Kurslarının açılış programı, Nilüfer Aziz Mahmut Hüdayi Camii ve Kur’an Kursu’nda 12.06.2016 Pazartesi günü gerçekleşti. Programa, Bursa İl Müftüsü İzani TURAN, Nilüfer İlçe Müftüsü Mehmet ÖZTÜRK, Bursa İl Müftülüğü Personel Şube Müdürü Murat BAKIRKAYA, Kur’an Kursu Öğreticileri ve velileri ile beraber öğrenciler katıldı.

Programda öğrenci velilerine hitaben konuşan Bursa İl Müftüsü İzani TURAN ; “Çocuklarımız bizim en değerli varlıklarımızdır. Yarınlarımızı inşallah onlara emanet edeceğiz. Bir anne ve babanın çocuklarına bırakacağı en güzel miras; onlara güzel bir dini terbiye vermek ve onları İslam ahlakı üzere yetiştirmektir. Yaz kurslarımız çocuklarımızın milli ve manevi değerlerimizi İslami bilgi ve görgü kurallarını öğrenmeleri, ibadet alışkanlığı kazanmaları, camiyi, cemaati ve Kur’an Kurslarımızı tanımaları ve buralardaki o manevi havayı kişiliklerine yansıtmaları bakımından son derece önemli bir fırsattır. Bütün velilerimizi bu fırsattan en güzel bir şekilde yararlanmaya davet ediyorum.” dedi.

Daha sonra Bursa İl Müftüsü İzani TURAN, Nilüfer İlçe Müftüsü Mehmet ÖZTÜRK ve Bursa İl Müftülüğü Personel Şube Müdürü Murat BAKIRKAYA öğrencileri sınıflarında ziyaret ederek, öğrencilere çalışmalarında başarılar dilediler.