09.08.2017

Erkekler Türkiye Hafızlık Finali Bursa'da Yapıldı

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından din görevlileri arasında düzenlenen "Erkekler Hafızlık Yarışması" Bursa Osmangazi ilçesi Mihraplı Camii’nde yapıldı. Diyanet İşleri Başkanlığı Mushafları İnceleme Kurulu Başkanı Osman ŞAHİN, Bursa İl Müftüsü İzani TURAN, il müftü yardımcıları, ilçe müftüleri, şube müdürleri ve halkın yoğun ilgi gösterdiği yarışma programı Osmangazi ilçesi Mihraplı Camii’nde gerçekleşti. Diyanet İşleri Başkanlığı Mushafları İnceleme Kurulu Başkanı Osman ŞAHİN ve Bursa İl Müftüsü İzani TURAN’ın konuşmalarından sonra bölgelerinde birinci olarak seçilen hafız din görevlilerimiz arasında Türkiye Hafızlık Final yarışması gerçekleştirildi. Final yarışmasının sonucunda, İstanbul'dan Doğan YILMAZ birinci, Kocaeli'den İrfan TATLI ikinci ve Denizli'den Aytekin YİĞİT üçüncü oldu. Dereceye ve yarışmaya katılan hafızlara çeşitli hediyeler verildi.