18.08.2017

TDV 2017 Vekaletle Kurban Programı Bursa Bölge Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda Bursa İl Müftüsü İzani Turan, DİB Sosyal ve Kültürel içerikli Din Hizmetleri Daire Başkanı Abdurrahman Han konuşmalarını gerçekleştirdi. Türkiye Diyanet Vakfı'nın 7 Kıta'da ihtiyaç sahiplerine ulaştığını ifade eden DİB Sosyal ve Kültürel içerikli Din Hizmetleri Daire Başkanı Abdurrahman Han, 2017 Vekaletle Kurban Organizasyonu kapsamında Türkiye Diyan...et Vakfı'nın 135 ülke'de milletimizin yardım elini götüreceğini söyledi. Han, "Götürülen emanetlerle ulaştırılan sadece et değildir. Milletimizin kardeşlik ve yardımseverlik duygularıdır" dedi TDV Kaynak Üretimi Müdürlüğü Sorumlusu Süleyman Baysal ise konuşmaların ardından Kurban Bilgilendirme Sunumunu gerçekleştirdi. Programa Bursa,Bilecik,Balıkesir, Çanakkale, Eskişehir,Kütahya'dan İl ve İlçe müftüleri, müftülük personeli ve din görevlileri katıldı.