18.10.2017

Makedonya Üsküp İsa Bey Medresesi'nden Müftülüğümüze Ziyaret

Makedonya Üsküp İsa Bey Medresesi Kız Bölümünden Türkiye’ye gezi maksadı ile gelen toplam 80 kız öğrenci, yöneticiler ve öğretmenlerden oluşan heyet Bursa İl Müftülüğü’nü ziyaret etti. Makedonya Üsküp İsa Bey Medresesi Kız Bölümünden gelen heyet, Bursa İl Müftüsü İzani TURAN’ı makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bursa İl Müftüsü İzani TURAN; misafir heyete ve öğrencilere, Bursa İl Müftülüğü’nün kurumsal yapısı, din hizmetleri ve eğitimi konusunda yapmış olduğu faaliyetlerden bazı örnekler aktardı. Konuşmasının sonunda, “Bizler kardeş milletleriz. Sizlerin Balkan ülkelerinde İslam ümmeti adına yapmış olduğunuz hizmetler bizleri gururlandırıyor.” dedi.

Ziyaret sonunda karşılıklı memnuniyetler dile getirildi ve öğrencilere Bursa İl Müftülüğü tarafından Kur’an-ı Kerim’ler hediye edilerek hatıra fotoğrafı çektirildi.