03.11.2017

Bursa Valimiz İzzettin KÜÇÜK Bursa İl Müftülüğü’ne ziyarette bulundu

Bursa Valimiz İzzettin KÜÇÜK Bursa İl Müftülüğü tarafından başlatılan ve Türkiye’de bir ilk olan Din Görevlilerine yönelik sıfırdan Hafızlık tamamlama ve Hafız olup unutanlara yönelik tekrarlama eğitimi için başlatılan kurslara ziyarette bulundu.

Bursa İl Müftüsü İzani TURAN’ın proje hususunda bilgiler vermesi ile başlayan ziyarette İl Müftüsü İzani TURAN; “Bu proje bizim çok üzerinde durduğumuz bir projedir. İnşallah Hafızlığa sıfırdan başlayanlar hafızlıklarını ikmal, hafızlığını kuvvetlendirme hususunda eğitim gören din görevlilerimiz ise hafızlıklarını tekrar edecekler. Bu vesile ile kursiyer din görevlilerimizi ziyarete gelen Sayın Valimiz İzzettin KÜÇÜK beyefendiye teşekkür ederim. Türkiye’de bir ilk olarak Bursa’da başlatılan projemizle inşallah din görevlisi kardeşlerimizi Hıfz-ul Kur’an olarak mezun edeceğiz.”

Ardından sınıfları ziyaret eden Valimiz İzzettin KÜÇÜK, din görevlilerine başarılar diledi. Ayrıca İl Müftülüğü Toplantı Salonunda kursiyerlere yönelik konuşmasında; “Hafızlığa yeni başlayan din görevlilerine başarılar diliyorum. Bu yaşta hafızlık eğitimi almak zor bir iştir ve sizler bu zorluğu bilerek bu eğitime başlamış bulunuyorsunuz. Hafızlığı kuvvetlendirme için kursa katılan din görevlilerimize de başarılar dilerim. Umuyorum ki bu eğitim tamamlandığında sizler sağlam hafızlığı olan din görevlileri olarak halkımıza daha iyi hizmetlerde bulunacaksınız.”

Ziyaret sonunda ise Bursa Valimiz İzzetin KÜÇÜK beyefendiye Bursa İl Müftüsü İzani TURAN günün anısına bir tablo takdiminde bulundu.