25.02.2018

Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) Rektörü Prof. Dr. Arif KARADEMİR müftülüğümüzü ziyaret etti

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ)’nin  gençler gibi dinamik ve eğitim kalitesi yüksek olan bir üniversite olduğunu ifadeeden KARADEMİR, yurt içi ve yurt dışında farklı üniversite ekollerinde yetişmiş, donanımlı, alanlarında öncü ve motivasyonları yüksek akademisyenlerden oluşan kadroları ile gençlere güncel ve nitelikli bir eğitim vermek için çalıştıklarını belirtti.

Bursa İl Müftülüğünce hazırlanan dönemlik vaaz programı ile İlahiyat Fakültesi’ nden akademisyen ve müftülüklerden vaizlerle her Cuma gençleri buluşturdukları için İl Müftüsü İzani TURAN’a teşekkür eden Rektör KARADEMİR; gençlerin gönül dünyalarını imaretmek ve onlara manevi destek sağlamak için her türlü katkıyı veren İl Müftüsü TURAN’a, üniversite içerisinde yakın zamanda gençler için Diyanet Gençlik Çalışmaları için bir oda tefriş edecekleri müjdesini verdi.

Bursa İl Müftüsüİzani TURAN, BTÜ Rektörü Prof. Dr. Arif KARADEMİR’ in ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederken, bu vatanın evlatlarınınilim, fen ve teknoloji eğitimlerinin yanında maneviyatlarını güçlendirecek her türlü desteğe hazır olduklarını, gençlerin gönüldünyalarını imar etmelerini öncelikli hedefleri olduğunu vurguladı.