22.05.2018

İl Müftülüğü İdari Personeli ve İlçe Müftüleri İftarda Buluştu

19.05.2018 Cumartesi günü; Bursa İl Müftü Yardımcısıyken, emekliye ayrılan Mustafa Uyar, Bursa İl Müftülüğü Uzman Vaiziyken, Sosyal ve Kültürel İçerikli Din Hizmetleri Daire Başkanlığına  atanan Mustafa Bülbül ve Bursa İl Müftülüğü Murakıbıyken Müfettiş Yardımcılığına atanan Zekeriya Toktaş nezdinde Bursa il müftülüğü idari personeli ve ilçe müftüleri iftar yemeğinde buluştu.

Emekliye Ayrılan İl Müftü Yardımcısı Mustafa Uyar’a plaketini veren Bursa İl Müftüsü İzani Turan, gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür ederek emeklilik hayatında sağlık, sıhhat ve huzur içerisinde ailesi ve sevenleriyle birlikte hayırlı uzun bir yaşam dilediğini ifade etti.

Yeni görevlerine atanan Bülbül ve Toktaş’a da plaketlerini veren Bursa İl Müftüsü İzani Turan, yeni görevlerinde başarılar dileyerek azim ve gayretlerinin artarak devam etmesi temennisinde bulundu.

Ayrıca 23.05.2018 tarihinde İl Müftülüğü çalışanları, aileleriyle iftarda biraraya geldi. Personelin tanışması ve kaynaşması adına güzel bir etkileşim oldu. Ramazan-ı şerifin ruhuna uygun aile buluşması iyi dilek ve temennilerle sona erdi.