29.05.2018

Bursa'da İyilik Sofrası Kuruldu

Bursa Valisi İzzettin Küçük, Bursa İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Bursa Şubesinin birlikte düzenlediği “İyilik Sofrası” iftar programına katıldı.

Ramazanın feyiz ve bereketinin birlikte yaşanması amacıyla düzenlenen bu anlamlı geceye katılan konuklarla birebir ilgilenen Vali Küçük: “Gönül coğrafyamızın farklı noktalarından güzel Bursa’mıza gelerek, bizlerin misafiri olan kardeşlerimiz ile Ramazan ayının ruhuna uygun bir iftar sofrasında bir araya geldik. Rabbim birliğimizi, dirliğimizi daim etsin. Yeryüzünde zulüm altında olan tüm Müslümanların yar ve yardımcısı olsun.“ dedi.

UİP Öğrencileri, (lise ve üniversite) Sevgi evlerindeki çocuklar, Diyanet Gençlik Merkezi çalışmalarına katılan KYK öğrencileri, Suriyeli mülteciler, engelliler, yaşlılar şehit ve gazi yakınları gibi 700’e yakın yerli ve yabancı misafirin ağırlandığı gecede Bursa Valisi İzzettin Küçük’e, Bursa İl Müftüsü İzani Turan katılımlarından ve katıkılarından dolayı teşekkür iletti.