Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

Kardeşlerimiz üşümesin sloganıyla çıktığımız iyilik yolunda Gemlik olarak bir mahalleyi tamamladık.Yardımlarını esirgemeyen hayırsever bütün kardeşlerimize İlçe Müftülüğümüz adına gönülden teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Detay

Gemlik müftülüğü Oku-yorum grubu öncülüğünde zihinlerde hala canlı olan eserleriyle gençliğin dini gelişimine katkı sağlayan ve yakınlarda hakkın rahmetine kavuşan Şule Yüksel Şenler’i yadeden bir konferans düzenlendi.
Detay

Mevlana haftası münasebetiyle Kredi Yurtlar Kurumu’nda genç kızlarımıza Mevlana’nın dini anlayışı anlatıldı.