18.01.2018

İL MÜFTÜMÜZ PERSONELLE BULUŞTU

16.01.2018 Salı günü İl Müftümüz Sayın İzani Turan hocamız Özdilek Cevdet Aynur Mayruk Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans salonunda personelle buluştu. Program, Marmara Kimya Sanayi Camii Vekil İmam Hatibi Muharrem Keskin tarafından okunan aşr-ı şerifle başladı. İlçe Müftüsü Dr. Mehmet Reşat Şavlı'nın selamlama konuşmasından sonra, yaşanmış hayat hikâyeleri ve gönüllerde iz bırakmış değerli hocalarımızdan alıntılarla süslediği İl Müftümüzün konuşması, büyük bir ilgiyle takip edildi. Konuşmasında İl Müftüsü;" Değerli Arkadaşlar! Görevimiz göründüğü kadar basit, kolay değil aksine zor ve mesuliyeti ağır olan bir görevdir. Günümüzde insanların dini temsil eden kişilere bakışı çok farklıdır. Bu itibarı zedeleyecek, bu yüce görevlerimize gölge düşürecek davranış ve tavırlardan uzak durmalıyız. Bizler konuşmamıza, giyimimize, yürüyüşümüze dikkat etmemiz gerekiyor. Bu vazifeler öyle önemlidir ki insanlar nazarında kredisi hiç bitmez. Bu emekli olsanız da böyledir. İşin en önemli tarafı insanların gönlünde Hakk'ın katında iz bırakmaktır. Gönüllerde yer etmektir. Hasan Akkuş, Abdurrahman Gürses, Gönenli Mehmet Efendi, Fatih Camii İmamı Ömer Efendi gibi olabilmektir. Bu hizmetlerde Cenab-ı Hak yar ve yardmcımız olsun!" Dedi.

İlçe Müftüsüne hediye takdiminin ardından program sona erdi.