04.10.2019

KONFERANS

1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle müftülüğümüz tarafından ilçemizde bir konferans gerçekleştirildi. Din İşleri Yüksek Kurulu ve aynı zamanda Uludağ İlahiyat Fakültesi Kelam Anabilim Dalı üyesi Prof Dr. Cağfer Karadaş’ın katıldığı programa başta İl Müftümüz İzani Turan olmak üzere çok sayıda kurum amiri ve siyasi parti temsilcisi iştirak etti. Açılış Kur’an-ı Kerimi ile başlayan program Diyanet İşleri Başkanlığımızın hafta vesilesiyle hazırladığı sinevizyon gösterisiyle devam etti. İl müftümüz İzani Turan ve İlçe müftümüz Dr. Mehmet Reşat Şavlı’nın da kısa bir konuşma yaptığı program asıl konuşmacı Prof. Dr. Cağfer Karataş’ın konferansı ve hediye takdimiyle son buldu. Programımıza iştirak eden herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz.