20.07.2018

İLÇE MÜFTÜLERİ TOPLANTISI

İLÇE MÜFTÜLERİ TOPLANTISI İLÇEMİZDE YAPILDI

18.07.2018 tarihinde İlimiz Müftülüğü nezdinde yapılan ilçe Müftüleri toplantısı bu ay ilçemizde yapılmıştır.

İlçemiz Eko Turizm tesislerinde yapılan toplantıya İl Müftümüz muhterem İzani TURAN hocamız, il Müftü Yrd. Sedanur SEZEN, İl Şube Müdürü Murat BAKIRKAYA, İnegöl İlçe Müftüsü  Kazım GÜZEL, Nilüfer İlçe Müftüsü Mehmet ÖZTÜRK, Yıldırım İlçe Müftüsü Musa DOLAR, Gemlik İlçe Müftüsü Dr. Mehmet Reşat ŞAVLI, İznik İlçe Müftüsü Üzeyir YAVAŞ, Orhangazi İlçe Müftüsü Yusuf TUNA, Kestel İlçe Müftüsü Arif YEŞİLOĞLU, Mudanya İlçe Müftüsü E.Mehmet SOYLU,ve diğer İlçe Müftülüklerini temsilen Vekil arkadaşlar katılmışlardır.

Toplantıdan sonra Eko Turizm tesislerinde yemek yenmiş, Merkez Camii’nde öğlen namazı kılınmış, namazdan önce İnegöl İlçe Müftüsü Kazım GÜZEL vaaz vermiş, namazdan sonra İl Müftüsü İzani TURAN hocamız cemaatle hasbihal yapmıştır.Namazdan sonra 4-6 yaş grubu Kur’an Kursu ziyaret edilmiştir.Daha sonra İlçe Kaymakamı Sayın Enis ASLANTATAR  makamında ziyaret edilmiştir.Ziyaretten sonra İl Müftümüz  belediye düğün salonunda imamlarla beraber olmuş onlara nasihatlerde bulunmuştur.