20.07.2018

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ANMA PROGRAMI

İLÇEMİZDE 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ANILMIŞTIR

İlçe Kaymakamımız sayın Enis ASLANTATAR , İlçe Belediye Başkanımız Mustafa ÇETİNKAYA , İlçe Jandarma Komutanımız Astsubay Kd Başçavuş Şaban ALABAŞ ,İlçe Emniyet Amiri Tanju ÖZTÜRK , İlçe İmamları ve Kur’an Kursu Öğrencileri ile halkın iştirakiyle konvoy jandarma önünden başlamış, Merkez Camiine kadar “Şehitler ölmez vatan bölünmez , Ya Allah bismillah , Allahü ekber , vatan sana canım feda “ sloganlarıyla yürünmüştür.

Akşam namazından sonra Milli Eğitim Müdürlüğünün programı başlamış ,yatsı namazına kadar devam etmiştir. Yatsı nazmından sonra da  Müftülüğün  programı başlamış saat 00:13 ‘e kadar devam etmiştir.00:13 te selalar verilmiştir.Program teheccüt namazı ile son bulmuştur.