29.07.2019

CAMİ-ÇOCUK VE AİLE BULUŞMASI

İlçemizde Yaz Kur'an Kursu öğrencileri 27 Temmuz 2019 tarihinde Merkez Camii önünde bir program düzenlemişlerdir.

Programa 4-6 yaş Minik Kalpler Kur'an Kursu, Ece Mahallesi ve Merkez Camii kız ve erkek öğrencileri katılmışlardır.Program öğrencilerden birisinin Kur'an tilavetiyle başlamış, ilahiler, şiirler ve kısa namaz sureleri ile devam etmiştir.

İlçe Müftüsü Nazım KEÇECİ de programda; Çocuk eğitimi üzerinde durmuş, çocuk yetiştirmede Anne-Baba,Okul-Öğretmen ve Çevre-Arkadaşın önemli olduğuna vurgu yapmıştır.Çocuklarımızı Kur'an ve Peygamber ahlakı ile yetiştirelim diyen Keçeci öğrencilere, hocalara ve velilere teşekkür etmiştir.Sunuculuğunu Merkez Camii İmam-Hatibi Osman İNAL'ın yaptığı program çocukların yaptığı dua ve ikram ile son bulmuştur.