24.05.2019

İlçemiz Kur'an Kurslarında Eğitim-Öğretime Devam Eden ve Yarışmalarda Dereceye Giren Öğrencilerin Ödül Töreni Düzenlendi

İlçemiz Kur'an Kurslarında  Eğitim-Öğretime Devam Eden ve Yarışmalarda Dereceye Giren Öğrencilerin Ödül Töreni Düzenlendi.

İnegöl ilçe Müftülüğü tarafından Kur ‘an Kurslarımızda eğitim - öğretim gören öğrencileri-mizin katıldığı bilgi yarışması ve Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma yarışmasında  dereceye giren öğrencilere ödül töreni düzenlendi. Tören Sanikonukoğlu Cami’inde düzenlendi. Programa Mahmudiye Kur ‘an Kursu Öğreticisi Zahide Demiray ‘ın Kur ‘an-ı Kerim tilaveti ile başlandı. İlçe Vaizi Rukiye Narman'ın açış konuşmasının ardından İlçe Müftü Vekili Dr. Ömer Faruk ATAN Kur ‘an eğitim ve öğretiminin önemi üzerine bir konuşma yaptı. Konuşmaların bitiminden sonra Yarışma birincilerine 300 Tl , ikinci’lere 200 Tl , üçüncü olan yarışmacılara 100’er Tl ödülleri verildi. Yarışmalara katılan tüm katılımcılara çeşitli hediyelerin verilmesi ile sona erdi.