27.05.2019

Gençlik Faaliyetleri Kapsamında Gençlerimize İftar Yemeği Verildi.

Gençlik Faaliyetleri Kapsamında İftar Yemeği Verildi.

İnegöl ilçe Müftülüğü tarafından gençlik faaliyetleri kapsamında Yenice Rehabilitasyon Merkezine bağlı Umut evlerin de kalan çocuklarımız, İnegöl Sosyal Bilimler Lisesinde yatılı kalan öğrenciler ve KYK da kalan üniversiteli gençlerimize yönelik iftar programı düzenlendi.

İlçe Müftü Vekili Dr. Ömer Faruk Atan ‘ın ve ilçe Vaizleri Rukiye Narman, Şükran Aman, Erdal Başokur, Sosyal Bilimler Lisesi Müdürü ve Yenice Rehabilitasyon Merkezi Müdürünün de katıldığı program İlçe Müftü Vekilinin konuşması ile başlayan program, iftar yapılması ve Umut evlerin de kalan Kader yavrumuzun okuduğu dua ve ardından akşam namazı kılınması ile sona erdi.

İftar Yemeği ikramında bulunan hayırsever vatandaşlarımıza, Yer temini yapan Merkez kursumuza ve organizasyonda emeği geçen Fatma ENİŞ ve Bahriye ÖGCEM hocalarımıza teşekkürler.