06.12.2017

03 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ ETKİNLİKLERİ

03 Aralık Dünya Engeliler Günü münasebetiyle Karacabey İlçe Müftülüğü olarak bir dizi etkinlik yapıldı.

İlçemizde bulunan Engelliler Derneği ziyaret edilerek, Engelliler Günü kutlandı ve yeni seçilen Dernek Başkanı Kaan ERDEM'e çiçek takdim edilerek hayırlı olsun dileklerinde bulunuldu.

Ayrıca Dernek bünyesinde çalışanlara ve kursiyerlere Başkanlığımız yayınlarından çeşitli hediyeler takdim edildi.

İlçemizde bulunan Rehabilitasyon merkezleri ziyaret edilerek onlara da çeşitli hediyeler verildi.

Karacabey Devlet Hastanesinde çalışan engelli personel ziyaret edilerek çalışmalarında başarılar dilendi ve kendilerine Başkanlığımız yayınlarından çeşitli hediyeler verildi.

İlçemiz Gazi Mahallesi Camiinde, yakın zamanda vefat eden Karacabey Engelliler Dernek Başkanı merhum Kadir ALTINELER ve tüm engelli kardeşlirimizin vefat eden yakınları için 05 Aralık Salı günü Yatsı namazından önce Mevlid-i Şerif okundu ve hatim duası yapıldı.

Program sonunda katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Engeller yalnız değil, hep birlikte aşılır. Engellerin aşıldığı bir dünya olması diyeğiyle, engellilere hizmet lütuf değil, boynumuzun borcudur.