22.07.2019

HACI ADAYLARIMIZI UĞURLADIK

Hacca gitmek üzere 57  vatandaşımıza 20 Temmuz 2019 Cumartesi günü Karacabey Şehirlerarası Otobüs Terminalinde uğurlama programı düzenlendi.

Karacabey'de, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın organizasyonuyla kutsal topraklara gidecek 57 kişiden oluşan grup İlçe Müftülüğümüzün düzenlediği programla Kur'an-ı Kerim tilaveti, ilahi, kaside, tekbir, salavat ve aynı gün Bursa kafilesiyle Kafile Başkanı olarak kutsal beldelere hareket eden İlçe Müftümüz Naci YALÇINKAYA'nın konuşması ve ardından yaptığı dua ile kutsal topraklara uğurlandı.

Yoğun katılımın olduğu programda halkımızın ve hacı adaylarımızın son derece heyecanlı oldukları görüldü. Programda hacı adaylarımız ile uğurlamaya gelen yakınları arasında duygulu anlar yaşandı.

İlçe Müftülüğü olarak mübarek beldelere uğurladığımız hacı adaylarımıza kolaylıklar diliyor, sağ salim görevlerini ifa ederek, aynı şekilde yuvalarına dönmelerini temenni ediyoruz.