13.06.2017

Engelli Kardeşlerimizle Anlamlı İftar Buluşması

Mudanya Müftülüğümüz ve Türkiye Diyanet Vakfı Mudanya Şubemizce, engelli vatandaşlarımıza yönelik iftar programı düzenlendi. Mudanya Engelliler Dernek Yönetimi ve üyelerinin katılımıyla gerçekleşen iftar etkinliğine çok sayıda engelli kardeşimiz teşrif etti. Bursa İl Müftü Yardımcısı Mehmet KÖKTAŞ hocamızın da hazır bulunduğu iftar programı, Müftülüğümüz Din Gönüllülerince tilavet edilen Kur’an-ı Kerim, ilahiler, salâvatlar ve dualarla başladı.

İftar sonrasında İlçe Müftümüz Ertuğran Mehmet SOYLU, İl Müftü Yardımcımız Mehmet KÖKTAŞ ve Mudanya Engelliler Derneği Başkanı Rüveyda Demet ATAMAN birer konuşma yaptılar. Engelli vatandaşlarımız da mikrofonu alarak duygu ve düşüncelerini paylaştılar. Kardeşlik ve paylaşmanın yakinen hissedildiği gece, yapılan teşekkür konuşmaları ve hatıra fotoğrafı çekimleriyle sona erdi. Ayrıca gecenin anısına Engelliler Derneği Başkanınca Müftümüze bir teşekkür plaketi takdim edildi.