14.08.2018

Kursiyerlerimize Trafik Eğitimi

Mudanya Müftülüğü Yaz Kur’an Kursları Kursiyerlerimize, Müftülüğümüz ve Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ile koordineli olarak, 08-17.08.2018 tarihleri arasında, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı trafik konusunda bilinçlendirmek, tarafik olgusunu ve trafik kültürünü oluşturarak sosyal çevrelerinde bu davranışlarıyla örnek olabilmelerini sağlamak amacıyla, trafik kuralları, emniyet kemeri kullanmanın önemi, bisiklet kullanımı ve trafik konularında dikkat edilecek diğer hususlarla ilgili olarak trafik eğitim semineri verildi.

Yaklaşık 1500 Yaz Kur’an Kursu öğrencimiz aldıkları Kur’an Kerim ve Dini bilgilerin yanısıra trafik eğitimi de alarak bilgi ve becerilerini geliştirmiş oldular.

İlçe Müftümüz Sayın Ertuğran Mehmet SOYLU, eğitim süresince desteklerini esirgemeyen Din Görevlilerimize, Kur’an Kursu Öğreticilerimize ve Eğitmen Polis Memuru sayın Kubilay TERCANLI’ya teşekkür etti ve günün anısına Kur’an- Kerim hediye etti.