16.08.2018

Personelimizle Mesire Alanında Buluştuk

2018 Ağustos ayı toplantısı tüm personelimizle birlikte Mudanya Göynüklü yolu üzerindeki Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne ait mesire alanında yapıldı. Toplantıya İlçe Müftülüğümüzün başlanlığında, Vaizlerimiz, Din görevlilerimiz ve Kur’an Kursu Öğreticilerimiz iştirak ettiler.

Toplantı, Belediye Mehmetler Cami İmam-Hatibi Harun YALÇINKAYA’nın okuduğu Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

İlçe Müftümüz E. Mehmet SOYLU gündeme ilişkin, vekâlet yoluyla Kurban kesimi, Kurban Bayramı’nda alınacak tedbirler ve benzeri güncel konularla ilgili bilgilendirmede bulundu.

Sonrasında 2017 yılında vefat eden ilçe murakıbımız Mustafa ÇELİK ve kısa süre önce aramızdan ayrılan Mürsel Mah. Cami İmam-Hatibi Rasul AYDEMİR hocalarımız için okunan Hatm-i Şeriflerin duası, İlçe Vaizimiz Veyis ÖNCÜ tarafından yapıldı. Ayrıca İlçe Müftümüz SOYLU, ilçemize yeni atanan İlçe Vaizi Veyis ÖNCÜ, Havva Ana Yatılı Erkek Kur’an Kursu’na atanan Fikri DEMİRTAŞ, Fatma Ana Hazıflık Kız Kur’an Kursu’na atanan Mahbibe ÇEVİK, Akşemsettin Kur’an Kursu’na atanan Kübra CEYLAN hocalarımız için başarı dileklerinde bulundu.

Toplantı akabinde Diyanet-Sen Mudanya Temsilcisi Fikret MERT ve sendika yönetimi tarafından personelimize yemek ikramında bulunuldu. Programın bu kısmına Diyanet-Sen Bursa İl Başkanı Mustafa SARKI, Başkan Vekili Zekeriya TURUNÇ, Memur-Sen Mudanya Temsilcisi Mehmet Ali DURSUN ve Sağlık-Sen Mudanya Temsilcisi Selçukhan AKSU da iştirak ettiler.

Çekilen hatıra fotoğraflarıyla toplantı programı sona erdi.