23.03.2016

Şehitlerimiz İçin Kur’ân Ziyafeti

Çanakkale Zaferi’nin 101. Yıldönümü münasebetiyle İlçe Müftülüğümüzce Güzelyalı Siteler Camiinde Kur’ân ziyafeti verildi. İlçe Müftülüğümüz ve ilçe dışından meşhur Kur’ân okuyucu hocalarımız tarafından salat-ı ümmiyeler eşliğinde yatsı namazı sonrası dinleyicileri manevi doyuma ulaştıran bir Kur’ân-ı Kerîm ziyafeti gerçekleştirildi. Her birinin dinleyenlere ayrı bir lezzet kattığı programın sunuculuğunu Güzelyalı Cami İmam-Hatibi Ufuk YOZGATLI yürütürken, Mudanya Mesudiye Mah. Cami İmam-Hatibi Enes YAZICI, Trilye Merkez Cami Müezzini Hasan ATEŞ, Güzelyalı Merkez Cami Müezzini Ali YILMAZ, Yıldırım Bereket Cami İmam-Hatibi Oğuzhan KILIÇ, Nilüfer Gaziosmanpaşa Cami İmam-Hatibi Mehmet Ali ÖKSÜZ, Halep Ziyapaşa Cami eski müezzini Muhammed Zekra KABBANİ Kur’ân-ı Kerîm tilavetleriyle iştirak ettiler. Emir Sultan Cami Dernek Başkanı Hafız İbrahim GÜRKAN’ın okuduğu muhteşem kasideden sonra Güzelyalı Siteler Cami İmam-Hatibi Gürsel ÖZTURAN duada bulundu. Program sonrası tüm cemaate tatlı ikram edildi. Kur’ân ziyafetine katılan vatandaşlarımız çok memnun olduklarını ifade ederek müftülüğümüze ve hocalarımıza teşekkür ettiler.

FOTOĞRAFLAR