03.04.2017

Genç Kızlarımızla Buluşma

Kuran Kursu Öğreticilerimizden Esra HIZLI, Yıldız COŞKUN, Esma SAĞIR, Zehra YAĞMUR ve Elif DURGUT’un rehberliğinde başlayan ve Güzelyalı Merkez Kuran Kursu’nda her Cumartesi öğlene kadar devam eden gençlik buluşmalarına, Müftümüz Ertuğran Mehmet SOYLUiştirak etti.

Genç kızları ziyaret eden ve onlarla sohbet eden Müftümüz,  verilen Kuran-ı Kerim ve değerler eğitimi dersleri hakkında da bilgi aldı. Derslerin yanında çeşitli etkinliklerin, kahvaltı programlarının da yapıldığı gençlik buluşmalarının verimli geçtiğini belirten hocalarımız, velilerin desteği ve öğrencilerin ilgisiyle bu buluşmaların devam edeceğini bildirdi.

SOYLU, ziyaretinin sonunda tüm gençlerimize Hz. Peygamberimizin Veda Hutbesini takdim etti