30.05.2017

Karate Kursumuzda Sarı Kuşak Sınavı ve Diploma Töreni

Mudanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğümüzce Siteler Cami müştemilatında bulunan spor salonunda, ikinci kademe karate antrenörü, milli hakem Hülya E. DEMİRCİ hocamızın antrenörlüğünde üç aydır karate eğitimi alan 26 öğrencimiz, sarı kuşak için mücadele etti. İlçe Müftümüz Ertuğran Mehmet SOYLU’nun da hazır bulunduğu seçici kurul, sporcuların başarı sınavlarını gerçekleştirdi. Sınav sonucunda tüm öğrenciler sarı kuşağa terfi ederek diplomalarını aldılar.

Başta antrenörümüz Hülya E. DEMİRCİ olmak üzere hizmeti geçen Siteler Cami İmam Hatibi Gürsel ÖZTURAN, Müezzin Kayyım Uğur AKSİT hocalarımıza ve tüm velilerimize teşekkürlerimizi sunar, kursa katılan gençlerimizin siyah kuşağa kadar gayretlerinin devamını diler, başarıları için tebrik ederiz.