13.06.2017

Sevgili Miniklerimizden Muhteşem Yılsonu Finali

Müftülüğümüz Güzelyalı Akşemsettin 4-6 Yaş Kuran Kursu yılsonu kapanış merasimi Mudanya İmam-Hatip Okulları Konferans salonunda yapıldı. 2016-2017 eğitim-öğretim dönemini başarıyla tamamlayan “sevgi çiçekleri ve minik yıldızlar”,  yıl boyunca öğrendiklerini muhteşem bir programla ailelerine ve tüm izleyicilere aktardılar.

Sunuculuğunu Akşemsettin Cami İmam-Hatibi Nizamettin SEFİL’in yaptığı gece, Güzelyalı Merkez Cami İmam-Hatibi Ali YILMAZ’ın Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

İlçe Müftümüz Ertuğran Mehmet SOYLU gerçekleştirdiği açılış konuşmasında, tüm öğrencilerimizi tebrik ederken, Kursu Yöneticisi Esra HIZLI’ya, yıl boyunca emeklerini esirgemeyen değerli öğreticilerimiz, Zehra YAĞMUR, Meliha BAZ, Elif TURGUT’a ve ilgi alaka gösteren tüm velilere teşekkürlerini iletti.

Minik çocuklarımızın Kur’an-ı Kerim okuyuşları ve âmin alayı merasimlerinin ardından program hadis-i şerifler ve ilahi dinletisiyle devam etti. Etkinliklerle dolu gecede Türk bayrağı ile ilgili tiyatrodan, kaleografik çalışmalara kadar pek çok gösteri yapıldı. Tüm katılımcıların ilgiyle izlediği programda minik öğrencilerimiz güzel performanslarıyla göz doldurdular. Başarılı yılsonu etkinliği ile 4-6 Yaş Kuran Kursu öğrencileri dönemi tamamlayarak mezun oldular.