12.06.2018

4-6 Yaş Kur’an Kursu Öğrencilerimiz Çocuk Şenliğinde Buluştu

Müftülüğümüz ve Akşemseddin Kur’an Kursumuzca, 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılının sona ermesi nedeni ile 4-6 yaş Kur’an Kursu öğrencilerimize yönelik “Çocuk Şenliği” programı düzenlendi. Takdim ve sunuculuğunu Akşemseddin Camii İmam Hatibi Nizamettin SEFİL’in yaptığı etkinliğe Mudanya Kaymakamımız Sayın Faik Oktay SÖZER de teşrif etti.

Çocuklarımızın okuduğu Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan Programda konuşma yapan İlçe Müftümüz Sayın Ertuğran Mehmet SOYLU, Çocuk eğitimi ve 4-6 Yaş Kur’an Kurslarının öneminden bahsetti, tüm öğrencilerimize ve velilerine teşekkür etti.

Akşemseddin Kur’an Kursu Yönetici ve öğreticileri, Esra HIZLI, Zehra YAĞMUR, Meliha BAZ, Rüveyda DİNÇ ve yardımcılarının hazırladığı programımızda, çocuklarımız, oyun parkurlarında gün boyu müzik-ilahiler ve palyaço eşliğinde gönüllerince eğlendiler ve çok mutlu oldular.

Program nedeni ile çoçuklarımız için günün anısına özel baskılı tşörtler hediye edildi. Pamuk şekeri, mısır patlağı ve osmanlı macunu gibi çeşitli ikramlarda bulunuldu. Etkinlik masraflarının Türkiye Diyanet Vakfı Mudanya Şubemizce karşılandığı program sonrası öğrenci velilerimiz, Müftülüğümüze ve Kur’an Kursumuza çok teşekkür ettiler.

Hatıra fotoğrafı çekimleriyle etkinliğimiz sona erdi.