18.06.2018

Personelimiz İftarda Buluştu

Ramazan ayının son akşamında, Mudanya İlçe Müftülüğü personeli ve aileleri iftar yemeğinde biraraya geldi. Programa Mudanya Kaymakam Refiki Sayın Orçun Cüneyt ZOR, İlçe Müftümüz Sayın Ertuğran Mehmet SOYLU ve eşi, Diyanetsen Bursa 1 Nolu Şube Başkanı Sayın Mustafa SARKI, Müftülük Personelimiz, İmam Hatiplerimiz, Müezzin Kayyımlarımız, Kur’an Kursu Öğreticilerimiz ve aileleri iştirak ettiler.

İftardan önce icra edilen program, din gönüllülerimizin Kur’an-ı Kerim tilavetleri ve salat-u selamları ile başladı. İftar sonrasında ise Mudanya Müftümüz Ertuğran Mehmet SOYLU, tüm katılımcılara hitaben konuşma yaptı.  Personelimize ve kıymetli ailelerine teşekkür eden SOYLU, Ramazan bayramlarını da tebrik etti.

Personelimizin tanışması ve kaynaşması adına güzel bir etkileşimin olduğu program, Ramazan-ı şerifin ruhuna uygun aile buluşması iyi dilek ve temennileri ile sona erdi.