17.07.2018

Mudanya Şehitliklerimizi ve Şehit-Gazi Ailelerini Ziyaret Gerçekleştirildi

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında İlçe Kaymakamımız Fatih Oktay SÖZER öncülüğünde, ilçe idari protokolüyle birlikte şehitlikler ziyaret edildi. İlçe Müftümüz Ertuğran Mehmet SOYLU, İlçe Cumhuriyet Başsavcısı Ferhat Engin KURULAR, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet DURSUN, Sahil Güvenlik Güney Marmara Grup Komutanı SG Binbaşı Serkan KILIÇ, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Samet Ali KILIÇOĞLU ve din görevlilerinin de iştirak ettiği ziyarette, Şehit P. Bnb. Ercüment TÜRKMEN, Şehit Mehmet ve Şehit Astsb. Feyyaz İLHAN mezarları başında rahmet, minnet ve dualarla anıldı.

Programın devamında İlçe Müftümüz Ertuğran SOYLU, Müftülük Veri Hazırlama memuru Rahim YILMAZ ve beraberindeki din görevlileriyle birlikte şehit yakınları ve gazilerimize moral ziyaretinde bulunarak, şükran ve minnetlerini ilettiler. Ayrıca 15 Temmuz münasebetiyle kurumlarımız ziyaret edildi.