17.07.2018

Mudanya Müftülüğümüzce 15 Temmuz Şehitlerimiz İçin Tüm Camilerimizde Mevlid-i Şerif okutuldu.

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Mudanya Müftülüğümüzce başta Tekke-i Cedit Camisi olmak üzere Güzelyalı Merkez Cami ve diğer camilerimizde sabah namazı buluşmaları ile başlayan ve tüm gün süren programlar düzenlendi. Sala, tesbihat, tekbir, tehlil, vaaz, Kur’an-ı Kerîm tilavetleri ve 100 bin hatim için yapılan hatim dualarıyla gerçekleştirilen programlar çerçevesinde Mudanya Müftümüz Ertuğran Mehmet SOYLU, Tekke-i Cedit Camisinde yaptığı konuşmada tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anarak birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Okunan mevlidi-i şerif ve kılınan ikindi namazının ardından cami cemaati ve halktan katılımcılar, Kaymakamlık Makamının önünde buluşarak Kaymakamlığımızın ikramı olan lokma ziyafetine iştirak ettiler. Ayrıca Cuma günü icra edilen programdan sonra da Mudanya Belediyesince Tekke-i Cedit Cami meydanında lokma ikramında bulunuldu.