07.08.2018

Hacı Adaylarımızı Uğurladık

Diyanet İşleri Başkanlığı 2018 Yılı Hac Organizasyonuyla Mudanya’dan kurası çıkan ve kendilerine hac ibadetiyle ilgili eğitim semineri verilen hacı adaylarımız, kutsal topraklara uğurlandı.

03.08.2018 tarihinde, Siteler Caminde, İkindi namazında buluşan hacı adayları ve yakınlarına, kılınan namazın ardından Mudanya Müftülüğümüz ve Din Görevlilerimizce uğurlama programı icra edildi.

Kur’ân-ı Kerîm tilavetiyle başlayan program, İlçe Müftümüz Ertuğran Mehmet SOYLU’nun konuşmasının ardından Din Görevlilerimizin icra ettiği ilahiler ve ilçemize yeni atanan İlçe Vaizimiz Veyis ÖNCÜ hocamızın yaptığı dua ile son bulmuştur. Yoğun katılımın gerçekleştiği program, hacı adaylarını ve yakınlarını duygulandırdı.

Tüm hacı adaylarımıza Allah’tan mebrur ve makbul bir hac ibadeti niyaz ediyoruz.