13.08.2018

FUTSAL Turnuvası Bursa Üçüncüsüyüz

Mudanya Müftülüğü Yaz Kur’an Kursları Kursiyerlerimizden oluşturulan futbol takımımız, Bursa Osmangazi Atatürk Spor Salonunda oynanan turnuvadan 3. lükle ayrıldı.

İlçe Müftümüz Sayın Ertuğran Mehmet SOYLU, turnuvada önemli katkıları bulunan Din Görevlilerimiz; Ömerbey Cami Müezzin Kayyımı Hasan KESKİN, Hasanbey Camii Müezzin Kayyımı Ferhat AYDIN, Akşemseddin Camii İmam Hatibi Nizamettin SEFİL, Güzelyalı Eski Camii İmam Hatibi Muhammet COŞKUN, Altıntaş Camii İmam Hatibi Hasan TUNÇ ve diğer Din Görevlilerimize, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğüne ve antrönör Mümin CEYLAN’a katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

İlçe Müftümüz soylu, müsabaka sonrası kursiyerlerimizi başarılarından dolayı tebrik etti ve kendilerine özel bir restorantta ikramda bulundu.