08.10.2018

Kur’an Kursu Öğreticilerimizle Anlamlı Buluşma

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle “Din Hizmetlerine Adanmış Ömürler” temalı programlar kapsamında, Kur’an Kursu Öğreticileriyle İlçe Müftümüz Ertuğran Mehmet SOYLU’nun da katılımıyla özel bir mekânda bir araya gelindi.

İcra edilen programda İlçe Müftümüz SOYLU, Kur’an Kursu Öğreticilerimizin Camiler ve Din Görevlileri Haftasını tebrik ederek konuşmasına başladı. Din görevlisinin vazifesinin sadece Cami ve Kuran Kurslarında olmadığını, sosyal hayatta da adanmış ruha ihtiyaç bulunduğunu dile getirdi.

Daha sonra öğreticilerimize verilen yemek ikramı ardından İlçe Vaizi Veyis ÖNCÜ’nün yaptığı dua ile program sona erdi.

Katılan hocalarımız, bu tarz bir programın ilk defa gerçekleştirildiğini ve buluşmadan duydukları memnuniyeti dile getirerek İlçe Müftümüze teşekkür ettiler.