12.10.2018

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle “Din Hizmetlerine Adanmış Ömürler” temalı programlar kapsamında, Merkez Tekke-i Cedit Camii ve Güzelyalı Yeni Camilerimizde, Sabah Namazı ve Yatsı Namazı buluşmaları gerçekleştirildi. Şehitlerimiz, vefat eden Gazilerimiz, Din Görevlilerimiz ve yakınlarına ithafen okunan Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından, İlçe Vaizlerimiz Veyis ÖNCÜ ve Hasan KAYHAN hocalarımız, bulundukları camilerde, hafta temasına uygun olarak, Camilerimizin öneminden ve Din Hizmetlerine Adanmış Ömürlerden örnekler vererek sohbette bulundular.

Çok sayıda vatandaşımızın iştirak ettiği programlar, kılınan namazların ardından yapılan tesbihat ve dualarla sona erdi.

Katılan vatandaşlarımız, buluşmadan duydukları memnuniyeti dile getirerek İlçe Vaizlerimize ve hocalarımıza teşekkürlerini ilettiler.