30.10.2018

Din Hizmetlerine Adanmış Ömürler

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle “Din Hizmetlerine Adanmış Ömürler” temalı programlar kapsamında, Mudanya Müftülüğü Konferans Salonunda kadınlara yönelik konferans düzenlendi.

Osmangazi İlçe Vaizi Esma Simav’ın konuşmacı olarak katıldığı konferansa, ilçe vaizleri, Kur’an Kursu öğreticileri ve öğrenciler katılım sağladı. Program, Güzelyalı Merkez Kız Kuran Kursu öğreticisi Fikriye ÖKTEM’in Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Tilavetin ardından söz alan Esma SİMAV, haftanın önemine dair yaptığı konuşmasında, ömrünü ilme ve din hizmetlerine adamış tarihi şahsiyetlerin ve özellikle Bursa’da hizmet vermiş ilim insanlarının hayatları ve faaliyetleri hakkında bilgiler paylaştı.

Program, Siteler Kur’an Kursu Öğreticisi Esma SAĞIR’ın yaptığı dua ve çıkışta yapılan ikramla sona erdi.