16.03.2018

MUSTAFAKEMALAPAŞADA ŞEHİTLERİMİZ VE GAZİLERİMİZ ANILDI.

15 Mart 2018 Perşembe günü öğle namazından önce saat 12:00 - 13:00 arasında Şeyhmüftü Camiinde, Devletimizin - Ordumuzun Zeytindalı Harekatında  şehit olan Askerlerimiz ve gazilerimiz için Çanakkalede Şehit olan askerlerimiz ve Gazilerimiz için yine 15 Temmuz Hain darbe girişiminde şehit olan asker,polis ve vatandaşlarımız ile gazilerimiziçin M:K:Paşa Müftülüğü ve Din Görevlileri, Hatimler,Yasini Şerifler, Fetih süreleri ile Mevlidi Şerif okudu.Din GörevlilerimizDini kisveleri ile katıldı.Namazdan önce i ''ŞEHİTLİK VE GAZİLİĞİN ÖNEMİ''konusunda sohbet yapıldı.Namazdan sonra Başta ilçe Kaymakamımız Sayın Mustafa  MASATLI, Garnizon komutanımız ve Karakol komutanlarımızolmak üzere Kurum amirleri, Din Görevlilerimiz ve Kalabalık halk kitlesi Dev Türk Bayrağıetrafında toplandı. Bursa bölgesinde istiklal marşıokuma birincisi Sedat Karan andolu lisesi öğrencisi Özgür Atasoy tarafından duygulubir şekilde İstilal marşı okundu.Din Görevlilerimizin getirdiği tekbirlerden sonra  okunan hatimlerin ve Fetih sürelerinin duasını yapıldı. Programa katılanlara Din Görevlilerimiz tarafından lokma ayran ikram edildi.Rabbim Şehitlerimizin ruhunu Şad eylesin. Peygamber efendimize komşu eylesin.Gazilerimizede acil şifalar ihsan eylesin.